Ние, Фреш Ап Козметикс сме водещ български производител на козметични продукти и ламинатни туби. Фирмата е основана през 1996г. Производствените ни мощности и централен офис се намират в гр. Варна, третият по големина град в България и основно търговско пристанище на Черно Море. Разположението ни е стратегически благоприятно - както в непосредствена близост до пристанище Варна, така и само на 150 км от Дунав Мост. Това ни дава възможност да сме еднакво близо до множество търговски точки по света.
 
Фреш Ап Козметикс е специализирана в производството на продукти за устната хигиена (пасти за зъби, детски пасти за зъби, вода за уста), козметика за мъже (крем за бръснене, лосион и балсам за след бръснене), козметика за жени (бяла козметика, депилатоари), боя за коса, шампоани и балсами за коса, соли за вана, течни сапуни и др.
 
Освен продукти с наши търговски марки, произвеждаме и продукти с марки на клиента.

Във Фреш Ап Козметикс е внедрена системата за контролиране на качеството ISO 9001:2008 със сертификат с № 30421/14/S.

Сертификатът доказва нашето високо качество и стандарти, които са станали постоянна амбиция на всеки служител.

       
 
Фирмата ни изнася продукция в повече от 30 страни по света – Европа, Африка, Азия, Русия, Украйна, страни от ОНД. Продуктите ни се продават и в местни и в международни търговски вериги. Ние постоянно увеличаваме присъствието си на световния пазар, като гледаме към утрешния ден с ясна визия и с устрем за бъдещо развитие.