Fresh Up Cosmetics

Ние сме водещият козметичен производител

Fresh Up Cosmetics е водещ козметичен производител с експортна насоченост, основан през 1996 г. Производствените мощности и централен офис се намират в гр. Варна. Разположението ни е стратегически благоприятно – както сме в непосредствена близост до пристанище Варна, така и само на 200 км от Дунав Мост. Това ни дава възможност да сме еднакво близо до множество търговски точки по света.
За нас

Листинг на области

Средства за орална хигиена (пасти за зъби, вода за уста и освежител за уста) Козметични продукти за коса (шампоани, балсами,маска) Козметични продукти за лице (кремове, лосиони и маска за лице ) Козметични продукти за ръце,тяло и крака (кремове,гелове и депилиращи кремове) Мъжки козметични серии (кремове, балсами, шампоани, лосиони и гелове )

Нашата история

Fresh Up Cosmetics е водещ козметичен производител с експортна насоченост, основан през 1996 г. Производствените мощности и централен офис се намират в гр. Варна. Разположението ни е стратегически благоприятно – както в непосредствена близост до пристанище Варна, така и само на 200 км от Дунав Мост. Това ни дава възможност да сме еднакво близо до множество търговски точки по света – страните от бившия СССР, Централна и Западна Европа, Близък Изток и др.

В началото на своето развитие Fresh Up Cosmetics е функционирала предимно за задоволяване нуждите на милионите потребители в републиките от бившия СССР, като основният продукт е бил паста за зъби. В последствие фирмата натрупва достатъчно опит в областта на развойно – внедрителската дейност, производството и търговията, което й помага да увеличава клиентите си чрез по-широка гама от козметични продукти и по-ниски цени.

Нашата история
Нашата история

Продуктова гама

Продуктовата гама на Fresh Up Cosmetics включва паста за зъби, шампоан, балсам за коса, кремове за ръце и лице, слънцепредпазни средства, мъжка серия за бръснене, течен сапун, соли за вана и др. Основни наши марки са “Orbel”, “Megadent”, “Калея”, “Gardenia”, “Regina Vita” и “Aspis” (със златен медал на Международния пловдивски панаир 2003). Голяма част от дейността на фирмата е подчинена на работа под Private Label (разработване и производство на частни марки).

Днес Fresh Up Cosmetics
Изнася козметични стоки в 20 Страни
Работят над 100+ Души
Притежава над 20 Продукта

Кауза и мисия

“Фреш Ап Козметикс” EООД поддържа Интегрирана системата за управление на качеството, отговаряща на изискванията на ISO 9001:2015; ISO 22716 Козметични продукти. Добра производствена практика ( GMP) и се ръководи от следните основни принципи:

 • Процесният принцип е основа при описанието на включените в системата ни процеси;
 • Всички ключови процеси за управление на качеството и безопасността на козметичните продукти подлежат на периодична оценка за ефективност и ефикасност въз основа на съгласувана система от критерии;
 • Процесите се управляват по начин гарантиращ минимален риск за произвежданите продукти и осигуряване на грижа за здравето на потребителите.

ОСНОВЕН ДЕВИЗ НА “ФРЕШ АП КОЗМЕТИКС” EООД Е :

“Повече отколкото
очаква клиента“

Системата за управление на качеството и безопасността, обхваща целия производствен процес от избора на доставчик, до предаването на крайния продукт на клиента.

Основни наши дългосрочни цели са:

 • да предлагаме продукция отговаряща на националните и европейските стандарти за качество
 • да увеличим дела на нашето пазарно присъствие, чрез бързо обслужване на клиентите и на достъпни цени и доказване на качеството на предлаганите от “Фреш Ап Козметикс” EООД продукти;
 • да развиваме постоянно системата за управление чрез непрекъснато подобряване на съществуващите правила, практика и квалификация на персонала за подобряване на показателите за ефективност и ефикасност на реализираните процеси;
 • да гарантираме необходимата проследимост на отделните производствени етапи;
 • да се стремим да откриваме и отстраняваме допусканите слабости в процеса на производство;
 • поддържаме на високо ниво на производствените стандарти и ефикасност на производствените процеси с грижа за опазване на околната среда, което е сред нашите основни приоритети
 • поддържаме на високо ниво на производствените стандарти и ефикасност на производствените процеси с грижа за опазване на околната среда, което е сред нашите основни приоритети
 • спазваме етичните норми и поемаме ангажименти за социална отговорност към персонала на предприятието;
 • непрекъснато обогатяваме квалификацията и се грижим за всички наши служители;
 • прилагаме планирани действия, насочени към изпълнение на изискванията към продукта, включително качество, безопасност и законност
 • управляваме риска на етапите на създаване и реализиране на производство, периодично оценяваме работния процес с оглед на неговото усъвършенстване и анализираме грешките си, за да ставаме все по-добри.
Основни наши дългосрочни цели са:

Тази Политика по качество и безопасност е в основата на нашите разбирания и убеждения, които следваме, за да печелим клиенти и да постигаме успехи, високи резултати, устойчивост в развитието ни и подобрения.
Ръководството се стреми да постигне разбиране от всеки един сътрудник за ролята му при изпълнение на дейностите и приноса му за постигане на поставените цели и критерии за развитие в краткосрочен и дългосрочен план на фирмата.

Отчитайки динамичната конкурентна среда, “Фреш Ап Козметикс” EООД предприема анализ на причините за неизпълнение на конкретни количествени или качествени критерии, като възможност да се открият потенциални подобрения в системата по качество или управление на фирмата.

Нашите сертификати